به فروشگاه اینترنتی تشک نفیس خوش آمدید...😊
عوارض خوابیدن روی تشک نرم

فهرست مطالب

در حالی که تشک‌های نرم به نظر راحت و دلپذیر می‌آیند، می‌توانند عوارض جدی‌ای برای سلامتی شما داشته باشند. از دردهای عضلانی و مفصلی گرفته تا مشکلات گردش خون، “عوارض خوابیدن روی تشک نرم” به مرور زمان می‌تواند به کیفیت خواب و زندگی شما آسیب برساند. در این مقاله، به بررسی 6 عارضه اصلی خوابیدن روی تشک نرم پرداخته و راهکار ساده‌ای برای سفت کردن تشک ارائه می‌دهیم تا بتوانید خوابی بهتر و بدون دردسر را تجربه کنید.


عوارض خوابیدن روی تشک نرم

تشک‌های نرم و به ظاهر لطیف و راحت، می‌توانند عوارض متعددی برای سلامتی مانند درد‌های عضلانی و مفصلی، مشکلات تنفسی، گردش خون ضعیف و چندین مورد دیگر به همراه داشته باشند که کامل بررسی می‌کنیم. در اینجا منظور ما تشک‌ها با درجات سفتی 1 تا 3 است. اگر به دنبال تشکی نرم اما بدون عوارض باشید روی لینک زیر کلیک کنید.

خرید تشک طبی نرم

1: عوارض خوابیدن روی تشک نرم: درد‌های مفصلی و عضلانی

تشک‌های نرم با فرو رفتن بیش از حد بدن، باعث می‌شوند انحنای طبیعی ستون فقرات از بین رفته و فشار مضاعفی بر مهره‌ها وارد شود. این موضوع سبب دردهای عضلانی، به خصوص در ناحیه کمر، گردن و شانه‌ها می‌شود. همچنین افراد مبتلا به آرتروز یا سایر مشکلات مفصلی، با خوابیدن روی تشک نرم، درد خود را تشدید می‌کنند.

2: عوارض خوابیدن روی تشک نرم: بی حسی دست و پا

عوارض خوابیدن روی تشک نرم

عوارض خوابیدن روی تشک نرم: بی حسی دست و پا

فشار ناشی از فرو رفتن در تشک‌های نرم می‌تواند باعث تحت فشار قرار گرفتن عصب‌ها، به خصوص در ناحیه لگن و شانه‌ها شود. این امر می‌تواند منجر به احساس بی حسی، گزگز و مور مور شدن در دست و پا، به خصوص در نیمه شب و هنگام بیداری از خواب شود.

3: عوارض خوابیدن روی تشک نرم: گردش خون ضعیف

عوارض خوابیدن روی تشک نرم

عوارض خوابیدن روی تشک نرم: مشکلات گوارشی

تشک‌های نرم با فرو رفتن بیش از حد بدن، جریان خون در رگ‌ها را مختل می‌کنند. کمبود گردش خون، اکسیژن‌رسانی به عضلات را مختل کرده و زمینه را برای درد و گرفتگی عضلات، به ویژه در ناحیه کمر، فراهم می‌آورد.

4: عوارض خوابیدن روی تشک نرم: تشدید آلرژی

عوارض خوابیدن روی تشک نرم

عوارض خوابیدن روی تشک نرم: تشدید آلرژی

تشک‌های نرم به دلیل رطوبت و گرما، محیط مناسبی برای رشد قارچ‌ها، کنه‌ها و گرد و غبار هستند. این عوامل می‌توانند آلرژی و مشکلات تنفسی، به خصوص برای افراد مبتلا به آسم و آلرژی را تشدید کنند.

5: عوارض خوابیدن روی تشک نرم: تعریق شبانه

عوارض خوابیدن روی تشک نرم: تعریق شبانه

عوارض خوابیدن روی تشک نرم: تعریق شبانه

فرو رفتن در تشک‌های نرم، مانند پوشیدن لباسی ضخیم در گرمای زیاد، عمل تهویه را مختل می‌کند. این مسئله، به ویژه برای افراد گرم مزاج، می‌تواند منجر به تعریق شبانه، احساس گرما و رطوبت ناخوشایند و در نهایت، اختلال در خواب شود.

6: عوارض خوابیدن روی تشک نرم: مشکلات گوارشی

یکی دیگر از مسائلی که با فرو رفتن بدن در تشک ایجاد می‌شود، مشکلات گوارشی است. عدم حفظ‌ تراز ستون فقرات باعث فشار زیاد به معده و روده‌ها شده و زمینه را برای بروز مشکلات گوارشی نظیر سوءهاضمه، ریفلاکس اسید معده و نفخ شکم فراهم می‌کند.

معیار سفتی و نرمی تشک‌ها

معیار سفتی و نرمی تشک‌ها

معیار سفتی و نرمی تشک‌ها

همانطور که می‌دانید، نرمی یا سفتی امری نسبی و از نظر هر شخص متفاوت است. تولید کنندگان تشک سفتی و نرمی تشک‌های خود را با معیاری به نام درجه سفتی مشخص می‌کنند. جدول زیر درجات مختلف سفتی را تشریح کرده است.

درجه سفتی

میزان نرمی یا سفتی تشک
1 تا 2

خیلی نرم

3 تا 4

نرم
5 تا 7

نرمی و سفتی متوسط

8 تا 9

سفت

10

خیلی سفت

 

عمر کوتاه تشک از معایب تشک نرم

با گذشت زمان، تشک‌های نرم در نقاطی که بیشترین فشار را تحمل می‌کنند، فرو رفته و شکل خود را از دست می‌دهند. این ناهمواری‌ها در سطح تشک، به ویژه برای افرادی که به پهلو یا پشت می‌خوابند، می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد و خواب آنها را مختل کند.

اگر عادت به تشک نرم داریم چکار کنیم؟

تا اینجا عوارض و معایب خوابیدن روی تشک نرم را برایتان شرح دادیم. این را بدانید که با خوابیدن روی تشک سفت‌تر بعد از مدتی عادت می‌کنید و مانند خوابیدن روی تشک نرم احساس راحتی خواهید کرد پس مدتی تحمل کنید تا بدن شما خود را با سفتی تشک وفق دهد. اگر بازهم به دنبال تشک نرم هستید توصیه می‌شود از تهیه تشک با درجه سفتی کمتر از 4 پرهیز کنید.

اگر تشک با درجه سفتی زیر 4 دارید، می توانید تاپر پد هوشمند نفیس را تهیه کرده و با اضافه کردن به تشک خیلی نرم خود، به سفتی مناسبی برسید.

معرفی چند مدل از تشک‌ با درجه سفتی مناسب نفیس

معرفی چند مدل از تشک‌ با درجه سفتی مناسب نفیس

معرفی چند مدل از تشک‌ با درجه سفتی مناسب نفیس

نفیس با استفاده از تکنولوژی روز دنیا اقدام به تولید انواع تشک با درجات سفتی مختلف کرده تا نیاز همگان را پوشش دهد. تشک‌های نفیس همگی دارای خاصیت آنتی باکتریال، پلی استر ضد حساسیت و‌ ترموباند عرق گیر هستند. مدل‌های تشک نفیس با درجات سفتی آن‌ها در جدول زیر آمده است.

نوع تشک طبی

نام مدل تشک طبی درجه سفتی رو

درجه سفتی  زیر

تشک طبی اسفنجی

مدیکال B

7 8
مدیکال C 7

8

تشک طبی فنری متصل

ارکیده B

5 7
ارکیده C 6

8

نیلوفر A

4 6
نیلوفر B 4

6

تشک طبی فنری منفصل

اسلیپ پلاس A

5 7
اسلیپ پلاس B 6

7

اسلیپ پلاس C

6

7

جمع بندی عوارض خوابیدن روی تشک نرم

با خواندن این مقاله دریافتید که تشک خیلی نرم می‌تواند چه عوارض و پیامد‌هایی به دنبال داشته باشد. نفیس تشک‌های خود را به صورت اقساطی (بدون افزایش قیمت نسبت به نقدی) نیز عرضه می‌کند. با خرید از کارخانه نفیس از مزایایی چون مهلت تست 2 هفته‌ای و ارسال رایگان به سراسر کشور نیز بهره مند می‌شوید. همچنین امکان سفارشی سازی تشک ها با هر ابعاد و متریالی نیر در کارخانه تشک نفیس وجود دارد.

oddmattress.co.uk

homesandgardens.com

سبد خرید

خرید اقساطی + ارسال رایگان از درب کارخانه

فروشگاه
حساب کاربری من