معایب تشک اسفنجی

فهرست مطالب

معایب تشک اسفنجی

تشک‌های اسفنجی، با لطافت و انعطاف خود، در میان بسیاری از افراد محبوب و پرطرفدار هستند. اما آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که این تشک‌های نرم و دلنشین، همیشه ایده‌آل‌ترین انتخاب نیستند؟

در این مقاله، به بررسی معایب احتمالی تشک‌های اسفنجی می‌پردازیم و به شما در انتخابی آگاهانه و مناسب برای خوابی آرام کمک می‌کنیم.


معایب تشک اسفنجی چیست

قیمت بالا، وزن سنگین، تهویه نامناسب بخشی از این معایب احتمالی هستند (که در صورت خرید از فروشگاه های غیر معتبر این احتمال بالا می رود.) در ادامه به بررسی آن­ها می­پردازیم.

قیمت بالای تشک­های اسفنجی

معایب تشک اسفنجی (قیمت بالا)

معایب تشک اسفنجی (قیمت بالا)

به دلیل اینکه در تولید تشک‌های اسفنجی از مواد اولیه باکیفیت‌تر و فرآیندهای پیچیده‌تر نسبت به تشک‌های فنری استفاده می‌شود، تقاضای زیادی برای خرید تشک‌های اسفنجی به دلیل مزایای متعدد آنها وجود دارد، این امر سبب افزایش قیمت این نوع تشک‌ها شده است. اما برای رفع این مشکل، کارخانه کالای خواب و تشک نفیس این امکان را به وجود آورده است که بتوانید به صورت مستقیم از کارخانه و با قیمت مناسب و همچنین به صورت اقساطی و با شرایط ویژه تشک مدنظر خود را خریداری کنید.

تهویه نامناسب تشک‌­های اسفنجی

اسفنج به طور طبیعی ماده‌ای با منافذ کم است و به همین دلیل، گردش هوا در آن به سختی انجام می‌شود. این موضوع می‌تواند باعث احساس گرما و تعریق در هنگام خواب شود، به خصوص برای افراد گرمایی یا ساکنان مناطق گرمسیری. علاوه بر این، تشک‌های اسفنجی به دلیل عدم وجود فنر، گردش هوای کمتری نسبت به تشک‌های فنری دارند. بنابراین، اگر به دنبال تشکی هستید که تهویه مناسبی داشته باشد، تشک اسفنجی ممکن است بهترین گزینه برای شما نباشد.

محدودیت در تنوع سطح سفتی در تشک های اسفنجی

در مقایسه با تشک های فنری که تنوع زیادی در میزان سفتی ارائه می دهند، انتخاب سطح سفتی مناسب در تشک های اسفنجی دشوارتر است. ما در مجموعه تشک نفیس برای رفع این مشکل دو راهکار داریم. اول اینکه تشک­‌هایی با درجه سفتی مختلف متناسب با نیاز شما را تولید می کنیم و دوم مهلت تست دو هفته ای تشک­‌ها است. در صورتی که که در این دو هفته از میزان سفتی این تشک­‌ها رضایت نداشتید می­توانید آنرا مرجوع کنید.

کاهش کیفیت و تغییر شکل تشک­های اسفنجی در طول زمان

اسفنج به مرور زمان فشرده شده و خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد. ایجاد فرورفتگی، گودی در تشک، تغییر شکل و نامتناسب شدن تشک از معایب تشک اسفنجی می­باشد. چرخش تشک به­‌طور منظم ، می­تواند به جلوگیری از این مشکل کمک کند. در مجموعه تولیدی تشک نفیس در تمام تشک های اسفنجی از اسفنج ویژه یا فشرده استفاده می­شود که از بهترین متریالهای اسفنجی موجود هستند این تشک­ها متناسب با حالت بدن شما درجه سفتی­های مختلفی دارد و قابل سفارش سازی هم هست.

سفتی زیاد تشک طبی اسفنجی

یکی از مشکلات اصلی تشک‌های طبی اسفنجی، سفتی زیاد آن‌ها بوده که برای بسیاری از افراد ناراحت‌کننده است. این ویژگی ممکن است جریان خون را مختل کرده و باعث بی‌قراری در خواب شود. در مجموعه نفیس، برای کاهش این مشکل از اسفنج نرم در رویه تشک استفاده شده است. این ترکیب به حفظ خواص درمانی تشک کمک کرده و در عین حال حس راحتی بیشتری را برای کاربران فراهم می‌کند.

تشک اسفنجی برای چه افرادی مناسب نیست؟

معایب تشک اسفنجی

تشک اسفنجی برای چه کسانی مناسب نیست

افرادی که وزن کمی دارند و به خوابیدن روی تشک‌های نرم علاقه‌مند هستند، بهتر است از خرید تشک‌های اسفنجی خودداری کنند. این نوع تشک‌ها به دلیل ساختارشان، گرمای بدن را در خود حبس می‌کنند و برای افرادی که گرم‌مزاج هستند اصلاً مناسب نیستند. اما تشک های طبی اسفنجی برای افراد مبتلا به دیسک کمر مناسب است. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله قیمت بهترین تشک طبی برای دیسک کمر را بخوانید.

جمع بندی معایب تشک اسفنجی

در این مقاله به بررسی معایب احتمالی تشک­های طبی اسفنجی پرداختیم. همان طور که گفته شد این تشک­ ها بدون فنر هستند و در آنها از اسفنج استفاده شده است که برای افراد مسن و افرادی که مشکلات در ستون فقرات و  دیسک کمر دارند، بسیار مناسب است.2هفته مهلت تست (مرجوعی یا تعویض)، شرایط اقساطی ویژه و ارسال رایگان تنها برخی از مزیت های خرید مستقیم از کارخانه تشک نفیس است.

 

healthline.com